Folii pentru geamuri

Folii pentru geamuri

0 Comments

Când vine vara și începem să ne bucurăm de razele soarelui, foliile pentru geamurile exterioare ne apar, dintr-o dată, ca o prioritate.

folii pentru geamuri

Dar ce folii pentru geamuri să alegem?

Colantarea geamurilor cu folie autoadezivă Window graphics este una dintre cele mai potrivite optiuni. Grație posibilitatii de imprimare, acestea pot ajuta la creșterea vizibilitatii companiei. Astfel asigură o identitate consistentă a brandului, fără a fi nevoie să renunțăm la lumina naturală de afară.

Potențialii clienți pot fi atrași de un mesaj captivant sau de o grafică interesantă a foliei, descoperind ofertele promovate sau serviciile companiei. Cei din spatele ferestrei decorate cu folii au avantajul de a vedea prin ea datorita perforațiilor din autocolant.

Practic, folia pentru geam aduce mai multe beneficii:

Cei din interior au în același timp confort vizual cât și un anumit grad de protecție solară. Prin aplicarea foliilor pe geamuri putem personaliza suprafețele transparente ale magazinelor și birourilor, permițând totodată trecerea luminii spre interior.

La COLORIM aplicăm folii pentru geam și pe suporturi mobile (geamuri autocare și autobuze, de exemplu), în functie de necesitățile dumneavoastră de promovare, la orice dimensiuni.

În locațiile pretențioase, cu trafic intens, aceasta folie cu perforații se poate și lamina cu folie ultra clear. Folia de laminare oferind autocolantului perforat o protecție suplimentară la abraziune si raze UV.

În concluzie, recomandăm alegerea foliilor Window graphics sau OWV atunci când dorim să obținem un triplu efect prin aplicarea lor.

Opacitate (din afară)

Vizibilitate (din interior)

și

Protecție solară (prevenind efectul de seră).

Fie că sunteți interesat de publicitate, opacitatate sau protecție solară, prin alegerea soluțiilor oferite de COLORIM beneficiați și de machete grafice GRATUITE pentru simularea designului dorit.

Încercați-ne chiar azi cu o comandă, vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru consultanță și oferte de preț.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Us Now!