Tavane extensibile

Tavane extensibile

0 Comments

Alături de tapetul personalizat, tavanele false sau așa-numitele tavane extensibile sunt un element modern de decor. Tavanul extensibil este o suprafață continuă, întinsă perfect sub efectul căldurii până la marginea peretilor (respectiv a tavanelor), unde este fixată printr-un sistem de prindere specific, ce permite demontarea și remontarea membranei.

Montajul tavanelor extensibile este o modă preluată de la francezi, care le mai numesc plafond tendu. Tot producătorii francezi dau și tonul în acest domeniu de design interior, fiind producătorii celor mai cunoscute tavane extensibile prin firma Barrisol. Alte branduri cunoscute de membrane extensibile sunt Descor (Germania) sau Clipso (Elveția).

La Colorim Sign Cluj ne ocupăm în principal cu proiectarea de tavane extensibile. Aceste elemente de decor moderne au mai multe avantaje, fiind non-toxice, rezistente la mucegai și anti-statice. Se montează rapid și nu murdăresc camera unde se lucrează. Tavanul extensibil se pretează mai ales spațiilor largi, spațiilor comerciale sau piscinelor, datorită elementului de spectaculozitate pe care-l aduce personalizarea și iluminarea cu LED.

Sistemul de tavane extensibile imprimate de Colorim este ideal pentru piscinele interioare deoarece membrana sa din PVC nu este afectată de umiditate, clor, sulf și alte elemente corozive pe care apa din piscină le degajă în atmosferă. Tavanele extensibile pot pune în valoare imaginația arhitecților, livrând proiecte finale care nu se pot realiza cu nici un alt produs de pe piață.

Limitele arhitecturii sunt, în acest caz, doar cele ale imaginației, astfel că tot mai mulți arhitecți includ tavanele extensibile în proiectele lor. Ce suport oferim profesioniștilor sunt variantele de design, datorită unei baze de imagini, imprimare de calitate a tavanelor extensibile, datorită celor mai moderne echipamente existente la ora actuală (Mimaki SWJ-320EA) și livrare promptă în toată țara prin curier rapid.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Us Now!