Recomandări sisteme de afișaj

Recomandări sisteme de afișaj

0 Comments

Așa cum anunțam acum 10 zile, promoția lunii aprilie este la sisteme de afișaj. Clasicele standuri expoziționale de tip pop-up și roll-up au fost și încă vor mai fi, și în 2019, o modalitate eficientă de promovare a imaginii unei firme la târguri și expoziții naționale. Din păcate, mare lucru nu s-a schimbat pe această piață, iar oferta majorității firmelor de publicitate cuprinde aceleași sisteme economice – clasicele roll-up-uri chinezești – care nu oferă prea multe surprize.

Diferența o poate face designul și, eventual, accesoriile folosite. Partea bună a acestor sisteme este că nu atrag atenția și le puteți refolosi, înlocuind reclama veche cu altceva mai nou, prezentând promoțiile actuale sau produse nou-intrate în portofoliul firmei. Dacă, spre exemplu, un roll-up costă cu tot cu print 170 de lei, puteți economisi 80 de lei schimbând doar bannerul din sistem. Noi folosim la COLORIM polipropilenă mată waterproof, cu o rezistență foarte bună atât la interior cât și la exterior. Promoțiile sau logo-ul firmei dumneavoastră se pot imprima fie pe HP Designjet cu cerneală UV la 1200 dpi, fie pe Roland cu cerneală solvent la 720 dpi – depinde ce considerați important pentru aceste sisteme, rezoluția printului sau rezistența în timp.

De asemenea, pentru sistemele VISION oferim print la 2400 dpi pe echipamente Canon indoor. Rezultate deosebite se mai pot obține și prin combinarea creativă a câtorva sisteme economice de afișaj, acolo unde spațiul expozițional o permite. În imaginea alăturată, o idee: înlocuiți un pop-up cu trei roll-up-uri, obținând un efect artistic asemănător tablourilor triptice. Ce este nou în domeniu: în ultima perioadă se pune accent pe sisteme mai ușoare, cu print textil, pentru a micșora cheltuielile de transport ale celor care participă la expoziții internaționale.

Sistemele cu print textil sunt ceva mai scumpe, dar se pot spăla în mașină la temperaturi scăzute și astfel vor fi mereu în stare bună. În afară de roll-up-urile triple frame prezentate mai sus, se mai pot folosi prisme, steaguri, sisteme variabile; sunați-ne să vă prezentăm câteva idei. Dumneavoastră trebuie doar să știți ce vreți, să aveți ideea, cu punerea ei în practică ne ocupăm noi. Lucrăm și cu plăci de HIPS sau komatex (spumă PVC care are și alte denumiri comerciale: Forex, sau Simopor), termoformăm plexiglas și PET-G. Dacă v-a plăcut ideea noastră cu roll-up-urile triple frame, comandați acum un set de 3 roll-up-uri și vă oferim designul (două ore limită de timp, totuși) gratuit, sau un set de cărți de vizită, la alegere!

About marius

    You May Also Like

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Call Us Now!