Promoția lunii aprilie

Promoția lunii aprilie

0 Comments

Vă anunțăm de azi promoția lunii aprilie, ca să nu credeți că-i vreo păcăleală: roll-up 85 cm cu print, doar 36 de euro, adică 171 de lei. Hai să fie 169, fără TVA – pe care nu-l dăm la stat, pentru că nici nu-l colectăm de la clienți. Asta deoarece COLORIM SIGN e ne-plătitoare de TVA, iar asta înseamnă un avantaj client de 19%!

Puteți trimite comenzile dvs cu grafica definitivă pe marius@colorim.ro, iar pentru cele încă nefinisate, dar cu elemente de design (logo, text, imagini) pe contact@colorim.ro. Iată mai jos câteva prețuri la roll-up-uri cu livrare rapidă:

Roll-up 85 cm, print calitate indoor (HP 1200 dpi) – 169 lei

Roll-up 85 cm, print calitate outodoor (Roland 720 dpi) – 10% = 154 lei

Roll-up 150 cm, print calitate indoor (HP 1200 dpi) – 299 lei

Roll-up 150 cm, print calitate outdoor (HP 1200 dpi) PP spate gri – 270 lei

Prețurile îngroșate sunt cele de pe factură, finale (nu mai aveți altceva de plată). Acestea includ: sistemul mecanic, imprimarea cu designul clientului, montarea imaginii pe sistem și husa + livrare la sediul dvs pe raza Clujului.

Roll-up-ul este prevăzut cu sistem de schimbare/înlocuire a imaginii imprimate, astfel că puteți folosi același sistem de roll-up pentru mai multe imagini, implicit evenimente.

Transportul în afara localității este 25 lei cu Nemo. Pentru alte dimensiuni, cereți ofertă de preț, acestea sunt roll-up-urile pe care le avem pe stoc. Comenzile primite înainte de ora 12,30 se onorează în aceeași zi lucrătoare!

Tot azi vă anunțăm produsul lunii martie, încă valabil: menu holder negru, cu bază din lemn și panou de scris cu creta sau marker – 4,99 euro. Specificații:

 • Dimensiune A5 portret;
 • Bază din lemn masiv;
 • Panou A5 din MDF vopsit negru mat;
 • Se recomandă scrierea doar cu creta sau cu marker cu vopsea lavabilă!
 • Produsul de folosit la interior.

About marius

  You May Also Like

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Call Us Now!