Open House Colorado

Open House Colorado

0 Comments


Noua imprimantă de la Canon cu UVgel, Océ Colorado 1640, a fost lansată de vreo trei ori în România de clujenii de la Grup Transilvae: prima dată echipamentul a fost prezentat în cadrul târgului Print & Sign din 2017:

„Dar nu eram gata cu testele, înţelegerea maşinilor, cu poziţionarea lor pe piaţă, nu ştiam exact avantajele competitive pentru specificul din Romania. Acum că stăpânim tehnologia atât de bine, o putem recomanda cu mâna pe inimă şi clientilor noştri”. a declarat Bogdan Vasilescu, managerul Grup Transilvae.

Probabil că din 2017 încoace au fost ocupaţi cu vânzarea de imprimante HP Latex şi abia după ce-au umplut piaţa cu aceste echipamente şi-au găsit timp și pentru echipamentul de la Canon, unul de nișă, proiectat la cele mai înalte standarde industriale. A urmat o lansare în Bucureşti prin noiembrie 2018, la evenimentul cu titlul de mai sus.

Canon şi-a prezentat echipamentul ca „proiectat pentru a îndeplini cele mai exigente cerinţe în ceea ce priveşte productivitatea indiferent de dimensiunea companiilor, producând volume mari de lucrări de format super-lat în timpul scurt de răspuns pe care clienţii îl solicită”. Dincolo de textele de marketing necesare pentru a vinde un echipament scump, pasul era normal.

De câţiva ani, Canon a devenit un jucător relevant pe piaţa de print indoor, echipamentele sale pentru fotografi şi zona soft de signalistică (oameni care ştiu să tipărească, să taie printul – şi cam la asta se rezumă cunoştinţele lor în materie de finisare) rivalizând deja cu cele de la Epson. Cum ceilalţi concurenţi mari, HP şi Epson, au făcut şi ei pasul spre piaţa outdoor, cu echipamentele latex şi respectiv GS, era evident că aici e o prăjitură de mâncat.

Aşa că în 2019 Canon şi partenerul lor, Grup Transilvae, au lansat pentru a treia oară „noul ” Océ Colorado 1640, de data aceasta la Cluj. E scumpă, dar mai rapidă decât oricare altă imprimantă din acest segment, cu o viteza maxima de 159 mp/ oră pentru aplicatii precum panouri publicitare sau bannere outdoor.

Se spune că noua imprimantă de la Canon cu UVgel oferă furnizorilor de servicii de imprimare un nivel al productivităţii fără precedent; chiar şi la cea mai bună calitate pentru aplicaţii indoor, imprimanta funcţionează la o viteza de 40 mp/ ora. Noi abia apucăm s-o testăm!

About marius

    You May Also Like

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Call Us Now!