fbpx

Oferta lunii

Roll-up

Luna aceasta beneficiați de oferta noastră specială pentru decor vitrine cu One Way Vision, autocolante numite și Windows Graphic. Ca să fiți văzuți așa cum doriți de către clienţi, dar și să vedeți bine, puteți acoperi vitrinele sau geamurile de la biroul dvs cu aceste folii perforate, care permit, în același timp, să expuneți mesajul promoțional al firmei, dar și să vă protejați de privirile indiscrete.

Folosim cele mai bune materiale de la Ikonos sau Oracal, iar prețurile sunt pe val: numai 35 lei / mp, fără decor, care mai înseamnă 20 lei / metru, dar la fel de bine îl puteţi face şi dvs. Continuă şi promoţia la roll-up-ul 85 cm cu print, doar 36 de euro. Adică 169 de lei – preț final, pentru că nu colectăm alte taxe. Asta deoarece suntem ne-plătitori de TVA, un avantaj client de 19%!

Puteţi trimiteți comenzile dvs. cu grafica definitivă pe marius@colorim.ro. Pentru cele încă nefinisate, dar cu elemente de design (logo, text, imagini) la care mai e de lucru, pe contact@colorim.ro. Iată mai jos câteva prețuri la roll-up-uri cu livrare rapidă:

Oferta Roll-up 85 cm, print calitate indoor (HP 1200 dpi) – 169 lei

Oferta Roll-up 85 cm, print calitate outodoor (Roland 720 dpi) – 10% = 152 lei

Reprint pe roll-up-ul clientului, outodoor (Roland 720 dpi) = 94 lei

Oferta Roll-up 150 cm, print calitate indoor (HP 1200 dpi) – 299 lei

Oferta Roll-up 150 cm, print calitate outdoor (HP 1200 dpi) PP spate gri – 270 lei

Reprint pe roll-up-ul clientului, outodoor (Roland 720 dpi) = 124 lei

Prețurile îngroșate sunt cele de pe factură, finale – adică nu mai aveți altceva de plată! Acestea includ: sistemul mecanic, imprimarea cu designul clientului, montarea imaginii pe sistem și husa + livrare la sediul dvs, dacă acesta e pe raza Clujului, inclusiv zone sub-urbane ca Florești sau Baciu.

Roll-up-ul este prevăzut cu sistem de schimbare/înlocuire a imaginii imprimate, astfel că puteți folosi același sistem de roll-up pentru mai multe imagini, implicit evenimente. Pentru alte dimensiuni, cereți ofertă de preț, acestea sunt roll-up-urile cu livrare rapidă pe care le avem pe stoc.

Comenzile primite înainte de ora 12,30 se onorează în aceeași zi lucrătoare! Dacă aveți nevoie de factură cu TVA și print la rezoluție mai mare, oferim sisteme VISION printate pe Canon la 2400 dpi, într-o gamă variată de tipo-dimensiuni. Solicitați această ofertă pe mail contact@colorim.ro sau telefonic la 0751-20 66 69.