fbpx

Colantari auto. Cum faci din flota firmei reclame mobile?

Dincolo de sarcinile zilnice, colantarea auto a flotei iti poate aduce, prin simpla deplasare a mașinilor firmei, atât prestigiu cât și noi clienți. Sigur că acest procedeu poate părea ușor inconfortabil, prin timpii de imobilizare a mașinii pentru decor, sau poate că ai remarcat în trafic mașini inscripționate cam pestriț pentru gustul tău. Ei bine, flota firmei tale se poate colanta și discret, și elegant. Sigur că pentru asta ai nevoie de o firmă specializată în asamblarea și montarea de folii profesionale. Dacă vrei câteva indicii despre cum să alegi echipa pe mâna căreia să-ți lași decorul flotei tale auto, le poți găsi aici.

Dacă știi deja ce vrei să faci și cu cine, și este interesat doar să afli mai multe despre alegerea foliilor potrivite pentru mașina ta, citește mai departe. Poți înfolia doar elemente ale mașinilor sau poți recurge la colantarea integrală a masinii. Pentru fiecare din aceste opțiuni se recomandă folii diferite. Dincolo de elementele grafice și de tehnica de aplicare, foliile folosite la decorul mașinii contribuie și ele la succesul sau insuccesul colantării.

Cum alegi folia potrivită pentru colantări auto?

Există mai multe tipuri de folii, sau e suficient să aleg un anumit brand? Așa foarte pe scurt, după plasticul din componență, există trei tipuri de autocolant:

Primul și cel mai utilizat este autocolantul monomeric, fabricat dintr-un plastic ieftin și folosit pentru afișaj comercial, geamuri și în general pentru suprafețe drepte (care se strânge în timp). Polimericul (mai stabil dimensional) se folosește pentru suprafețe ușor curbate.

În top este folia sau autocolantul cast (mai subțire și mai stabil în timp), folosit îndeosebi pentru colantări integrale, care colantări vă imaginați că sunt mai scumpe așa că aici se cere o rezistență mai mare. Garanția este și ea, în ordine crescătoare, după calitatea materialul folosit: poate fi de 2-3-5 sau chiar 7-10 ani în cazul foliilor speciale.

Ce veți alege?

Și mai ales, știți cu ce folii de protecție se vor lamina imaginile aplicate pe mașinile firmei dvs? Noi vă recomandăm cel puțin folii polimerice, iar pentru laminare – folii cast. Pentru a crește durabilitatea decorului, foliile de laminare trebuie să fie de calitate egală, sau mai bună, cu a foliei care are contact direct cu mașina.

De exemplu, folosirea unei folii calandrate cu o laminare cast este o soluție excelentă pentru a crește durabilitatea graficii prin stabilizarea filmului de la bază. În schimb, folosirea unei laminări monomerice pentru un autocolant polimeric va lucra în timp împotrivă.  Va permite foliei de laminare să strângă autocolantul și să cauzeze desprinderea mai rapidă a acestuia.

În decursul anilor, la COLORIM SIGN am adunat suficientă experiență (și destui colaboratori) pentru a gândi de la A la Z colantarea unui parc auto la nivel național. Avem o echipă cu certificări de colantori auto ca și logistica necesară pentru deplasări de durată. Am lucrat cu clienți la nivel local, regional și național, fiecare fiind mulțumit de rezultatele lucrului cu noi.

Mașinile decorate din portofoliul nostru pot demonstra acest lucru. Pentru tarife orientative, vă invităm să consultați situl nostru specializat, colantari.info. Pentru detalii, măsurători sau programări, nu ezitați să ne contactați direct la numărul de telefon 0770-332230. Sunteți pe drumul cel mai scurt de la o idee bună la o reclamă reușită!

Colantari auto. Cum faci din flota firmei reclame mobile?

0 Comments

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *