fbpx

Ceasuri steampunk

Ceasuri steampunk

0 Comments

Pentru luna cadourilor, propunem câteva modele de ceasuri steampunk, plus alte câteva ceasuri-cadou pentru copii (la alegere). Steampunk-ul este un curent retro-futurist, modelând o lume care și-a însușit cu desăvârșire utilizarea mașinilor cu abur, iar designul specific promovează un echilibru între forma și funcția obiectelor.

Pentru că timpul este preţios, alege un ceas personalizat, pe care să-l faci cadou cui vrei tu. Fabricăm ceasuri pe sticlă, aluminiu, canvas, piele, lemn și komatex. Tu alegi mărimea dorită și combinația de materiale cu care vrei să lucrăm. Noi venim doar cu exemplele: în imaginea de stânga, o combinație elegantă de ceas cu poster, cu cafeaua de dimineață pe post de motiv inspirațional.

Și pentru copii avem câteva modele drăguțe de ceasuri: vezi în dreapta ceasul-rachetă pentru băieți – acesta poate fi cu mecanismul de tip pendul. Mai jos, ceasul-unicorn pentru fetițe. Desigur, numele se poate schimba, așa cum vrei tu, YARINA fiind doar un exemplu! Un alt model interesant este ceasul-hartă, cu o veche hartă a lumii pe fundal și, de ce nu, putem combina ceasuri chiar și cu tablouri canvas 😉 Dar toate cerințele speciale vin cu un cost suplimentar!

Regulamentul concursului: în cazul în care se adună mai mult de 33 de share-uri la postare şi like-uri la pagină, mesajele primite se centralizează, după care vom face 33 de extrageri, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina de facebook Colorim. Ceasurile de perete au diametre între 20-25 cm, iar mecanismul cu agățătoare necesită o baterie AA (neinclusă).

Perioada concursului: 28.11-14.12.2020. Personalizare și livrări:  15-18 decembrie. Ceasurile personalizate se vor expedia cel târziu vineri 18 pentru a le putea primi înainte de Crăciun! La livrare veți primi un mesaj cu AWB-ul. Pentru câştigătorii din Cluj-Napoca şi comunele limitrofe din zona metropolitană, ridicarea se poate face de la punctul de lucru al firmei, sau putem conveni asupra unei adrese / unui loc de livrare (serviciu, de ex) unde să puteți primi tabloul fără cost suplimentar.

Pentru cei din afara zonei metropolitane a Clujului, expedierea se face prin poştă sau cu firma de curierat preferată de dvs. (FAN, Nemo, TNT), la primirea ceasului trebuind să achitați doar costul transportului (aprox 15 lei pentru localitățile reședință de județ). Pentru localităţile unde firmele de curierat nu au sedii, la livrarea prin curier rapid, există posibilitatea unor costuri suplimentare/nr km. Dacă ne precizaţi în mesaj, vă putem expedia coletul cu ridicare de la sediul FAN sau al altui curier dintr-o localitate vecină, pentru a minimiza cheltuielile de expediţie care cad în sarcina dvs.

 

About marius

    You May Also Like

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *